Az infravörös sugárzás:

A Nap láthatatlan sugárspektrumának része, mely képes behatolni az emberi szövetekbe. Az infravörös hőterápia a távoli-infravörös sugárzást használja, hogy közvetlenül a testet melegítse, ne csak a levegőt. A távoli-infravörös szaunázás élménye hasonló a napfürdőzéshez, amikor közvetlenül a testünk hasznosítja az összes sugárzó hőt. A napfürdőzéstől eltérően a távoli-infravörös hőterápia viszont teljesen egészséges és biztonságos. Ilyen infraszaunában relaxálva soha nem fog leégni a bőre.

Infravörös szauna kabin
Sunlighten mPulse infrakabin Solocarbon sugárzókkal

Az ilyen infraszauna növeli a test belső hőmérsékletét, ezáltal a verejtékezés sokkal mélyebbről jön és erőteljesebb a sejtszintű méregtelenítő hatás a bőrben, ahol sok méreganyag halmozódik fel. A hagyományos forró levegős és gőzszaunák a levegőt melegítik fel, ami gyakran elviselhetetlenül meleg. Ezek csak a szövetek felszínén való izzadást teszik lehetővé. A gőz gyakran a légzést is megnehezíti. A napsugárzást hasznosító infraszauna nyugtató száraz távoli-infravörös sugárzást használ, ami rendkívül kényelmes és relaxáló. A távoli-infravörös hőterápia bizonyítottan súlycsökkentő, fájdalomcsillapító, vérkeringést javító és bőrfiatalító hatású.

A távoli-infravörös biztonsága

Akár órákig is ki lehetünk téve a távoli-infravörös sugarak hatásának, mégsem égünk le. Ez teljesen egészséges és biztonságos minden élő szervezet számára. Annyira biztonságos, hogy a kórházakban ezt használják újszülött csecsemők melegen tartására.

Infravörös a szaunákban

Az Ön otthonának biztonsága érdekében ugyanezeket az elektronikai szabványokat használjuk a szaunáinkban! Acélvezetékek védik a szaunát a tűzveszélytől és a káros elektromágneses sugárzástól.

Hisszük, hogy távoli-infravörös szaunánk előnyei önmagukért beszélnek

A Sunlighten távoli-infravörös szaunájának néhány előnye:

  • klinikailag igazolt gyógyító hatások
  • a test átmelegedése 20 percen belül
  • mélyebb behatolás a bőr alá
  • hatékonyabb méregtelenítés a távoli-infravörös fűtési technológiával
  • karbantartást alig igényel
  • szabványos elektromos csatlakozódugó
  • gyors összeszerelés szerszám nélkül!
Infravörös szauna - Sunlighten
Sunlighten infraszauna: hatékonyabb méregtelenítés!

Scroll to Top