Az infraszauna előnyei (immunerősítő és fogyasztó hatás):

  • Az infraszauna előnyei a hagyományos szaunához képest:
  • Alacsony hőmérsékleten működik (40-65 fok), így azok is használhatják, akik nem bírják a nagyon magas hőmérsékletet.
  • Rendkívül jó immunerősítő hatása van, mindez alacsony hőmérsékleten történik!
  • Kicsi a fogyasztása, használata egyszerű és biztonságos.
  • Bekapcsolás után azonnal használható, nincs felfűtési ideje.
  • Rendkívül jó hatással van a bőrünkre, a ráncokat kisimítja, fogyás vagy terhesség után a megnyúlt bőrt feszesíti.
  • Mélyen behatol a bőrünk alá, így a zsírban lerakódott méreganyagokat is felszabadítja, ezáltal ezek az anyagok a faggyúmirigyeken keresztül kiürülnek.

Már az első infraszaunázás után érezhető a hatás?

Az infraszauna előnyei első használatakor megmutatkoznak Igen. Simább lesz a bőrünk. Ez az első amit érzünk. Mintha „tömöttebb”, feszesebb lenne a hasunk, combunk. Az infraszaunát használók még egy érdekes dologról számoltak be: ha fehér vagy világos törölközőt használnak infraszaunázás után, akkor az elszíneződik (kicsit sötétes színe lesz a törölközőnek). Ez az elszíneződés később megszűnik.

Ennek oka: a méreganyagok távozásával bőrünkre kijutnak ezek a káros anyagok, melyek kicsit megszínezik a törölközőt. Ez az elszíneződés az infraszauna használatával fokozatosan csökkenni fog, mivel testünkben egyre kevesebb méreganyag marad. A későbbiekben ennek hatását Ön is érezheti magán: csökken a fáradékonyság, javul az általános közérzete. Napi használatával megelőzhetjük az influenzás betegségek szövődményinek kialakulását. Az immunrendszert erősítő hatásnak köszönhetően más betegségek megelőzésére is jó választás az infraszauna rendszeres használata.

SoloCarbon szaunában
Sunlighten mPulse infraszauna, hatalmas Solocarbon sugárzókkal

Ha rendszeresen infraszaunázom, milyen további pozítív hatást veszek észre magamon?

Fogyás! Szép bőr! Aktivitás növekedés! Már 3-4 héten keresztül történő, napi 1x alkalmazott infraszaunázás után is jelentkeznek ezek az eredmények. Ennyi idő után megtörténik a test méregtelenítése, a lerakódott zsírréteg jelentősen csökken.

Próbálja ki Ön is nálunk…

Ezeket az előnyöket Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk a 1015 Budapest Hunfalvy u. 8. szám alá, ahol egy külön erre a célra elkülönített igényes helyiségben fogadjuk az érdeklődőket. (Tel: 457-07-77). Bemutató termünkben egy fekvő Sunlighten fekvő infraszauna áll az Ön rendelkezésére. Honlapunkon is bejelentkezhet hozzánk, írjon nekünk az alábbi linkre kattintva, hogy időpontot egyeztethessünk:
https://www.napsugarszauna.hu/probalja-ki-fekvoszaunakat

Scroll to Top