Professzionális fekvő napsugárszauna

A szénbázisú fűtőbetétek teljesen körülveszi testünket, így a sugárzás rendkívül hatékony. A két félhenger formájú fűtőtestből álló fekvő napsugárszauna gyógyító képességével, hordozhatóságával valóban piacvezető lett. Ha Ön gyógy-masszőr, gyógyfürdő üzemeltető, vagy egyszerűen csak olyan szaunát akar, melyet használat után könnyedén félretesz, akkor a Sunlight Saunas fekvő napsugárszaunája egészen biztosan tetszeni fog Önnek.

  • Klinikailag bevizsgált Solocarbon sugárzási technológia
  • Kitűnő helytakarékosság
  • 9-fokozatú vezérlő rendszer konstans sugárzás kibocsátással
  • A távoli infravörös sugárzást úgy tudja beállítani, ahogy Önnek a legkényelmesebb
  • Csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat
  • Fokozza a vérkeringést, javítja a mozgékonyságot
  • A két félhenger egymásba csúsztatásával könnyen tárolható

A legújabb fejlesztésű két félhenger forma számtalan használati módot tesz lehetővé, így a gyógyító infravörös sugarakat Ön pontosan oda tudja irányítani, ahol az leginkább szükséges.

Fekvő szauna használat közben
Sunlighten SOLO fekvő infraszauna használat közben

Feküdjön hanyatt és élvezze a természetes szénalapú fűtőelemelbõl áramló, mélyrehatoló távoli-infravörös sugárzást. Azután forduljon hasra és érezze, hogy a lágy, megnyugtató sugárzás mint csökkenti a hátfájdalmakat és izomgörcsöket.

Használat után elteheti a készüléket a szoba sarkába, vagy egy kisebb helyiségbe.

Gyógy-masszázs otthon

A fekvő napsugárszauna az egyike azon kevés infravörös gyógy-szaunáknak, amelyek bárki számára lehetővé teszik a mélyreható gyógy-masszázst is. A fekvő napsugárszauna a csúcs minden tekintetben, a legújabb SolocarbonM technológiától kezdve egészen a könnyű hordozhatóságig.

Mi ez a Solocarbon technológia és mivel több?

A Solocarbon fűtőelemek a jelenleg gyártott leghatékonyabb, gyógyító sugarakat kibocsátó fűtőbetét. Ugyanazt az távoli-infravörös hősugárzást bocsájtja ki mint a Nap. Ez a hőhatás a testünkben lévő sejtekbe hatolva belülről kifelé haladva melegít bennünket. A melegítés közvetlen és mély, így a vérkeringést is jelentős mértékben serkenti.

A verejtékkel együtt a mérgeket és a zsírokat is kihozza a bőr felszínére. A távoli-infravörös besugárzás napi alkalmazása csökkenti a fájdalmakat, javítja az immun- és a vérkeringési rendszert, elégeti a zsírokat és a kalóriát, méregteleníti a testet és frissíti a lelket.

Fekvő infraszauna
Sunlighten SOLO infraszauna

Egy közepes kondíciójú egyén egy normál szaunában könnyen kiválaszthat egy fél liter verejtéket, és eközben 300 kilokalóriát használhat fel. Az infraszauna ezt az eredményt két és félszeresére tudja fokozni: egy 30-40 perces kezelés alatt akár 6-800 kilokalóriát is el lehet égetni: ez egy 15 km-es futótréningnek felel meg.

A Solocarbon 5 perc alatt tökéletesen előmelegíthető, fogyasztása lényegesen alacsonyabb. Így akár a magánhasználat, akár a szolgáltatás jellegű használat lényegesen olcsóbb.

Állandó kibocsátást biztosító technológia

Egyenletes, állandó gyógyhatású a távoli-infravörös sugár-kibocsátás a fekvő napsugárszauna egyedülálló, 9 fokozatú vezérlőjével. A fűtőelemek folyamatosan aktiválva vannak, ami biztosítja, hogy testünk a jótékony hatású sugárzást a napsugárszauna használata során végig, egyenletesen megkapja.

A legújabb fejlesztésű – fekvő infraszauna – két félhenger forma számtalan használati módot tesz lehetővé, így a gyógyító infravörös sugarakat Ön pontosan oda tudja irányítani, ahol az leginkább szükséges. Javasolt napi használatra: Has, fenék és comb erőteljes fogyasztására! Callanetics (alakformáló) torna tökéletes kiegészítője! Feküdjön hanyatt és élvezze a természetes szénalapú fűtőelemekből áramló, mélyrehatoló távoli-infravörös sugárzást. Azután forduljon hasra és érezze, hogy a lágy, megnyugtató sugárzás fokozatosan csökkenti a hátfájdalmakat és izomgörcsöket.

Scroll to Top